Chèvre-kanapasta

Chèvre-kanapasta

300-400 g pastaa
100 sipulia
300 g paprikaa
600 g broilerin rintafilettä tai suikaileita
4 valkosipulin kynttä
1 tl chilijauhetta
2 tl sokeria
3 dl ruokakermaa
1 dl vettä
100 g Kolatun Chèvre vuohenmaitojuustoa
suolaa ja pippuria

  • Pilko kanat ja vihannekset haluamaasi muotoon.
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi.
  • Kuulota sipuleita ja vihanneksia öljyssä paistinpannulla kevyesti. Lisää joukkoon chilijauhetta ja mikäli käytät esim. currya voit kuullottaa sitäkin hieman.
  • Ota vihannekset pois pannulta.
  • Paista kanapalat pannulla kypsiksi.
  • Lisää joukkoon vesi, ruokakerma ja vihannekset sekä loput mausteet ja juusto.
  • Kiehauta ja tarkista maku.
  • Valuta kypsä pasta ja lisää kastike pastan joukkoon tai halutessasi voit myös tarjoilla erikseen.