Juustoiset tacot

Juustoiset tacot

Tarvikkeet
8 kpl tacokuoria
400 g jauhelihaa
100 g sipulia
100-150 g Kolatun Waldemar kuttucheddarjuustoa
1-2 dl ruokakermaa
1 punainen chili
salaatin lehtiä
kurkkua
tomaatti

  • Kuutioi sipulit ja ruskista ne jauhelihan kanssa. Mausta jauhelihaa suolalla, pippurilla ja halutessasi valkosipulilla sekä chilijauheella.
  • Raasta cheddarjuustoa cheddarkastikkeen tekoa varten. Kiehauta kerma ja sulata joukkoon juustot. Kastikkeen paksuutta voi säädellä sulattamalla juustoa 50-100 g 1 dl ruokakermaa kohti. Lisää tulisuutta halutessasi siihen maun mukaan punaista chiliä viipaleina. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Mikäli haluat kastikkeesta keltaista, voi siihen lisätä jauhettua kurkumaa n. 1 tl 1 dl ruokakermaa kohden.
  • Pilko vihannekset ja pese salaatit.
  • Kasaa tacot niin, että juustokastike tulee kaikkien täytteiden alle. Halutessasi juustoa voi myös kuutioida muiden täytteiden joukkoon.